3.5.2017

Naapurikuuleminen

lomakkeet valmiina
Naapurin kuuleminen - lomakkeet valmiina
Toive projektin alkamisesta elää. Eilen oli aika tehdä naapurikuulemiset rakennuslupaa varten. Kuten aikaisemmassa postauksessani kirjoitin, naapureita meillä on vaivaiset yhdeksän. Osa naapureista tosin eivät ole rajassa kiinni tai yhteistä rajaa on vain kulma, joten näillä naapureilla ei ole ollut kovin paljon kysyttävää hankkeestamme.

Onneksi valtaosa naapureista oli vapun jälkeisenä tiistai-iltana kotona ja saimme päivässä melkein kaikki kuulemiset tehtyä. Pari nivaskaa vielä odottaa allekirjoituksia, mutta hirveä kiire meillä ei vielä onneksi ole.

Kenelläkään naapureista ei toistaiseksi ole ollut mitään huomautettavaa, vaikka muutama suostumusta vaativa kohta lomakkeesta löytyykin. Talomme on nimittäin 30 senttiä liian korkea ja varasto kahden metrin päässä rajasta. Tosin kaavan mukaan talousrakennuksia saa rakentaa kahden metrin päähän ilman naapurin lupaakin, mutta koska meillä varasto on kiinni talossa, tulee suostumus hakea. Todella loogista ;)

Onneksi naapurimme ovat mukavia ja etupäässä toivottivat onnea tulevaan koitokseen. Suunnitteluvaihe on kyllä ollut käsittämättömän hidasta, emmekä ole vielä edes saaneet lopullisia lupakuvia talotoimittajalta. Saa nähdä milloin saamme lupahakemukset sisälle, mutta taas tuntuu siltä että toivoa vielä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti